Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Терористи за вказівкою Москви взяли під домашній арешт Захарченка

Так званого главу самопроголошенної «Донецької народної республіки» Олександра Захарченка взяли під домашній арешт. Зараз його утримує один із військових підрозділів «ДНР» за наказом кураторів із Москви. Приводом для затримання стало нібито зникнення партії зброї, присланої для «Новоросії». Про це повідомив активіст з луганська, голова ГО «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Вчора вранці, 18 грудня, до Російської Федерації вивезли "главу ЛНР" Ігоря Плотницького. Відзначу, що вчора повинно було проводитися засідання "ради міністрів ЛНР" під керівництвом Плотницького, але воно не відбулося з причини відсутності "лідера".

Плотницькому інкримінують спробу взяти під контроль контрабанду палива з Росії, зокрема в Краснодоні, де знаходиться транзитна база контрабандних паливно-мастильних матеріалів.

Вчора координатор "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук писав: "У Краснодоні відбувається конфлікт між бандформуваннями "ЛНР". Причина конфлікту в захопленні однієюї з груп терористів секретної бази (бойовики називають її "перевалочний склад") контрабандних вантажів, що належить іншому бандформуванню. Правовласники" контрабандних вантажів вимагають повернути захоплене майно під загрозою застосування танків (з цією метою в місто введені 2 танки). Між сторонами конфлікту йдуть напружені переговори".

Плотницький фактично хотів перекрити канал Сім'ї екс-президента Януковича, яка є "донором" "ЛНР" і "ДНР" і з якого годувалися всі - НВФ, російські службовці та корумповані українські чиновники.

Відзначимо, що Росії стає дуже невигідним конфлікт на Сході України, тому вона намагатиметься будь-що заморозити цей конфлікт, хоча б до весни, використовуючи проти "лідерів" невизнаних республік їхню "зав'язаність" на різноманітні корупційні схеми.Фактично йдеться про примус до миру т.зв."лідерів" самопроголошених республік», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ