Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській ОДА відзначили працівників виборчих комісій

Сьогодні, 19 грудня, у Львівській обласній державній адміністрації відзначили працівників виборчих комісій цьогорічних загальнодержавних виборів, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Привітав присутніх від імені т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрія Турянського , заступник голови ЛОДА Володимир Харчук. Він висловив подяку працівникам виборчих комісій за сумлінне виконання своїх обов’язків під час організації загальнодержавних виборів та вручив нагороди.

За його словами, цьогорічні вибори на Львівщині були прозорими та демократичними.

“На території Львівської області не було виявлено жодного значного порушення виборчого законодавства. Щиро дякую Вам за плідну роботу”,- сказав заступник голови ЛОДА, звертаючись до присутніх.

За сумлінне виконання своїх обов’язків щодо організації підготовки і проведення виборів та сприяння Центральній виборчій комісії у здійсненні нею передбачених українським законодавством повноважень нагороджено 58 осіб, 16 з них отримали Почесні грамоти ЦВК, а 42 – Подяки ЦВК.

Начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков повідомив, що серед нагороджених - голови, заступники голів, секретарі, члени окружних та дільничних виборчих комісій.

Окрім цього, відповідно до розпорядження т. в. о. голови ЛОДА Юрія Турянського, 17 осіб нагороджено Почесною грамотою обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що загалом на Львівщині на загальнодержавних виборах працювали понад 32 тисячі членів дільничних виборчих комісій та близько двох сотень членів окружних виборчих комісій.

В райдержадміністраціях, виконавчих комітетах міст обласного значення, районних адміністраціях Львівської міської ради було утворено робочі групи з підготовки до виборів, закріплено за кожною дільницею відповідальних працівників, узгоджено графік подання оперативної інформації про стан матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць. Всього було залучено понад 1600 працівників.

Спільно з органами Управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області було розроблено заходи із забезпечення охорони приміщень понад 2100 виборчих дільниць, окружних виборчих комісій та виборчої документації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ