Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ВО "Свобода" відмежувалась від Махніцького

ВО "Свобода": Ми не можемо відповідати за осіб, які не є членами нашої політичної сили. повідомили в прес-службі Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Колишній в. о. Генпрокурора, а тепер радник Президента Порошенка Олег Махніцький вже 10 місяців як не є членом Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Після його призначення 22 лютого 2014 року Уповноваженим Верховної Ради України з контролю за діяльністю Генеральної прокуратури, а згодом і в. о. Генпрокурора України, Олег Махніцький зупинив своє членство у Всеукраїнському об'єднанні "Свобода".

Прес-служба ВО "Свобода" наголошує, що в червні 2014 року, після відставки Олега Махніцького з посади в. о. Генпрокурора і його переходу на роботу в Адміністрацію Президента України радником Петра Порошенка, "Свобода" не поновлювала його членства у нашій політичній силі. Саме тому "Свобода" навіть не розглядала кандидатуру Махніцького для включення у виборчий список чи висунення у мажоритарному окрузі на позачергових парламентських виборах 2014 року.

ВО "Свобода", безперечно, відповідає за дії своїх членів. Так само несе політичну відповідальність і за роботу у виконавчій гілці влади тих осіб, яких вона рекомендувала на посади. Тому в разі доведення фактів корупції чи будь-яких злочинних дій висуванців від нашої політсили на посаді, "Свобода" буде першою, хто вимагатиме найжорсткішого покарання для таких осіб, зокрема й О.Махніцького. Але організація аж ніяк не може відповідати за теперішні дії осіб, яких виключено з ВО "Свобода" чи які залишили лави об'єднання.

З огляду на це, закликаємо ЗМІ та громадських активістів не пов'язувати ім'я Олега Махніцького з нашою політичною силою і скеровувати свою критику, зауваження та побажання щодо його теперішньої діяльности до Адміністрації Президента. Нині "Свобода" має таке ж відношення до О.Махніцького, як і до будь-якого иншого радника Президента, тобто жодного відношення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ