Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Миколаю, наш будинок не минай!", - діти-сироти (фото)

В період новорічних свят потрібно пам'ятати про тих, хто позбавлений батьківської ласки та піклування.

Не зраджує давньої традиції турботи про сиріт голова Львівського обласного об'єднання організацій роботодавців Володимир Кожан та його команда, вже понад 10 років опікуючись сиротинцями.

За сприяння Володимира Дмитровича, до Будинку дитини №1 з вітаннями та подарунками прийшли Миколай та янгол. Сьогодні львівський Будинок дитини №1 прихистив 40 діток віком до 3-ох років. Головний лікар Будинку дитини Алла Лігостаєва каже: 

«Ми знали, що який-небудь Миколай обов’язково прийде, але Миколай від Краківського ринку прийде обов'язково. І, знаєте, головне, що ми отримуємо те, що ми просимо, те, що дійсно необхідно. І діти дуже раді солодощам та свіжовипеченим "миколайчикам"».

Окрім солодощів, дитячий будинок отримав і такі потрібні в побуті речі – посуд та приладдя. Діти щиро дякували благодійникам віршами, піснями та танцями. А прощалися словами «Дякуємо, що нас не забуваєте!».

Подарунки отримали і підшефні Володимиру Кожану багатодітні сім’ї. Мати 10-річних хлопчиків-трійнят Катерина Рой дуже вдячна цьогорічному Миколаю, адже тепер діти взуті та готові до зими

«Вже 10 років Володимир Дмитрович піклується про нас. Від самого народження хлопці відчувають піклування пана Кожана. Вони вже й не уявляють, що Миколай від Володимира Дмиторича може не прийти», – каже пані Катерина.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ