Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Допомогу в реформуванні МВС українським правоохоронцям нададуть молдовські колеги

Допомогу в реформуванні МВС українським правоохоронцям нададуть молдовські колеги. Повідомили в прес-службі МВС України.

Спільну заяву про обмін досвідом та взаємодію у правоохоронній сфері підписали керівники відомств обох держав на зустрічі, яка днями відбулася в Молдові.

У Молдові відбулася зустріч віце-міністра внутрішніх справ Республіки Молдова Сергія Дякону із заступником глави МВС України з питань європейської інтеграції Тіграном Авакяном.

Керівник правоохоронного відомства сусідньої держави зазначив, що МВС Молдови вже пройшло етап реформи, яку можна вважати достатньо успішною. Він також запевнив, що Молдова готова надати допомогу українським колегам у реформуванні МВС – аж до направлення необхідних експертів та стажування працівників. Така допомога дасть можливість уникнути різноманітних ризиків, які можуть з’являтися у процесі проведення реформи.

Сторони підписали Спільну заяву, в якій домовилися приділити особливу увагу співробітництву у сфері охорони громадського порядку, забезпечення безпеки дорожнього руху, розвитку наукових, інформаційних і технічних зв'язків, а також в інших напрямках, що становлять взаємний інтерес.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ