Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Дніпропетровщина більше не пропустить жоден гуманітарний конвой на окуповані території

Дніпропетровщина більше не пропустить жоден гуманітарний конвой на окуповані території, - Громадське.ТВ.

Жодні колони з гуманітарною допомогою, зокрема фонду Ріната Ахметова, більше не будуть пропускати територією Дніпропетровської області. Таке рішення сьогодні було ухвалено на рівні регіону під час наради при ГУ МВС на Дніпропетровщині. Про це повідомив журналіст Громадського.Дніпропетровськ Ігор Петровський.

Нарада відбулася за участі народного депутата Юрія Берези, який є екс-комбатом «Дніпро - 1», чинного командира полку, представників батальйону «Донбас» та ОБСЄ. Також, на нараду було запрошено членів фонду Ріната Ахметова, проте, вони проігнорували захід.

На нараді було ухвалено рішення більше не пропускати жодні гуманітарні вантажі на території, підконтрольні бойовикам до того, як буде забезпечений контроль їх доставки з боку міжнародних організацій, а також пред’явлено звітність «за кожен кілограм» розданої гуманітарки.

Наразі рішення ухвалено на рівні області, проте невдовзі такі самі наради мають пройти в Запоріжжі та Харкові.

При цьому у полку «Дніпро - 1» підкреслили, що за весь час роботи на непідконтрольних Україні територіях, фонд Ахметова жодного разу не допоміг полоненим військовим.

Громадське.ТВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ