Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Економіка

"Ощадбанк" залишив у Донецьку валюту, машини та зброю

Відділення "Ощадбанку", яке переїхало з Донецька до Краматорська, залишило у захопленому терористами місті мільйони гривень, валюту, автівки та зброю, - Українська правда.

Про це у Твіттері повідомив журналіст видання Остров Сергій Гармаш.

"Ощадбанк", який переїхав у Краматорськ,  залишив терористам у Донецьку 28 716 748 грн., 1 226 813 доларів, 99 720 евро, 98 машин та 252 "ствола (пістолети та автомати)", - зазначив він. 

Як повідомляє "Остров"   з посиланням на джерело в МВС, бойовики "ДНР" захопили сховище банку у Донецьку у відповідь на переїзд облуправління "Ощадбанку" до  Краматорська.

Згідно з повідомленням, керівництво банку офіційно звернулося до міліції та повідомило, що у приміщеннях банку, контрольованих бойовиками у Донецьку, залишилися гроші.

"Терористи заявили керівництву банку, що тепер рішення щодо використання захоплених коштів, майна і зброї, ухвалюватимуться виключно ними", - зазначає видання.

Як відомо, наприкінці листопада АТ "Ощадбанк" повідомив, що переводить свої філії з Донецька та Луганська до Краматорська та Сєвєродонецька.

Раніше президент Петро Порошенко підписав указ, яким вводить у дію рішення РНБО від 4 листопада "Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях".

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ