Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

В Інтернеті з’явився сервіс eHealth.com.ua: кожен може дізнатись розклад роботи лікарів

На просторах українського сегмента мережі Інтернет з’явився новий сервіс eHealth.com.ua, який дає можливість кожному, хто потребує медичної допомоги,дізнатись розклад роботи лікарів в потрібній клініці та записатись на прийом, не виходячи з офісу або дому.

Даний сервіс надає свої послуги безкоштовно, які реалізуються спільно з державними та приватними закладами охорони здоров’я.

Мета проекту – допомогти кожному пацієнтові в будь-який час знайти швидко потрібного лікаря та записатись на прийом.

В системіміститься детальна інформація про всі медичні заклади, що беруть участь у проектіeHealth.com.ua, пропоновані ними послуги та їх вартість, лікарів та їх спеціалізацію, актуальний графік роботи та місце розташування. Для зручності відвідувачі мають можливість здійснювати пошук необхідного медичного закладу по спеціалізації або місцю розташування. Кількість учасників проекту постійно збільшується, а це в свою чергу дозволяє кожному, знайти лікаря для вирішення проблем зі здоров’ям.

Для того, щоб записатись на прийом до лікаря, відвідувачеві необхідно зареєструватись на сайті проекту, вибрати підходящу клініку та лікаря, вказати дату та час з врахуванням розкладу роботи обраного спеціаліста та коротко описати причину звернення, яка допоможе лікарю краще зрозуміти суть проблеми.

Переваги для пацієнтів

1.Всі клініки та лікарі, а також інформація про них на одному сайті.

2.Самостійний вибір медичного закладу та лікаря.

3.Швидкий та простий запис до потрібного фахівця.

4.Ведення історії відвідувань.

Переваги для закладів охорони здоров’я

Для клінік співпраця з eHealth.com.ua – це додаткова і ефективна реклама, а також можливість швидко проінформувати потенційних відвідувачів про нові послуги, спеціальні пропозиції та акції. Участь у проекті також є чудовою нагодою покращити позитивний імідж закладу, підвищити рівень довіри до нього та збільшити кількість відвідувачів.

Переваги для лікарів

Лікарі, що зареєструвалися в системі eHealth.com.ua мають можливість створити відкритий профіль, опублікувати графік роботи, вести облік відвідувань та нотатки по пацієнтах. Участь у проекті – це найкращий спосіб розвивати свою практику та залучити нових пацієнтів.

На цей час до проекту приєднались багато медичних установ різної спрямованості: хірургічні та алергологічні кабінети, стоматологічні та офтальмологічні клініки, косметологічні, масажні, медичні центри широкого профілю (педіатрія, акушерство і гінекологія, неврологія, кардіологія, гематологія, судинна хірургія), кабінети УЗД-діагностики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ