Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Москаль відвідав розташування 80-ї аеромобільної бригади в Лисичанську та 29 і 31 блокпости

Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль відвідав розташування 80-ї аеромобільної бригади в Лисичанську, а також 29 та 31 блокпости силовиків на автотрасі Бахмутка

Від 29-го блокпосту на відстані менше одного кілометра стоять російські ВДВ-шники

Разом із головою Чернівецької обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів Іваном Мельничуком та головою Сторожинецької райдержадміністрації (Чернівецька область) Ярославом Бартошем очільник Луганщини привіз військовим, серед яких багато і його земляків, волонтерську та гуманітарну допомогу — продукти харчування, спецодяг, оснащення тощо.

"29 та 31-й блокпости на Бахмутці — це крайні точки наших силовиків на контрольованій Україною території Луганської області, — зазначає Г.Москаль. — Збоку (справа по трасі) і далі за 31-м блокпостом — сепаратисти. Траса постійно обстрілюється, і хоча з 9 грудня оголошене перемир’я, повної вогневої тиші тут так і не настало. За п’ятницю в області всього було 9 обстрілів, частина яких припала саме на Бахмутку. 

Вздовж траси з боку Кіровська (місто, що окуповане так званою ЛНР) сконцентровані не тільки бойовики, але й регулярні російські війська. Від 29-го блокпосту на відстані менше одного кілометра стоять російські ВДВ-шники. Поспілкувався з нашими вояками, зустрів людей, знайомих ще з Чернівців. Радий відзначити, що у всіх бойовий дух і повна готовність захищати свою країну від окупантів.

Ukr.Media

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ