Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Хто хоче створювати Радянський Союз - у того взагалі мізків немає, - Назарбаєв

На думку президента Казахстана Нурсултана Назарбаєва, сьогодні Євразійський економічний союз піддається значним ризикам у зв'язку з виниклими кризами. Про це він заявив на щорічній зустрічі з журналістами в Астані, повідомляє Times kz.

"Сьогодні ЄАЕС піддається дуже великому ризику у зв'язку з кризами. Зараз йдуть розмови про втрату незалежності і, що знову Радянський Союз створюється. Нісенітниця це повна! Хто хоче створювати Радянський Союз - у того взагалі мізків немає ?!", - заявив він.

"Була марксистсько-ленінська ідеологія, була Комуністична партія, яка сковувала, - її тепер немає, був єдиний економічний організм - його тепер немає. Зараз якщо запитати дитину, хто такий Ленін, він не зможе відповісти на це питання", - уклав Назарбаєв.

Як відомо, ЄАЕС - об'єднання Росії, Білорусі та Казахстану, створене за ініціативи президента РФ Володимира Путіна. Договір про створення ЄАЕС має набути чинності 1 січня 2015 року. Він був підписаний Мінськом, Москвою і Астаною 29 травня 2014.

Критики Євразійського Союзу називають його спробою реанімувати імперські амбіції Російської Федерації після розпаду СРСР.

ЛІГАБізнесІнформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ