Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Дня св. Миколая для дітей учасників АТО відбулося свято «Тепло наших сердець»

18 грудня працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Дитячим центром розвитку та дозвілля «Під спільним дахом», храмом св. Володимира і Ольги, за сприяння компанії «Ніка Захід», ПП «Степанків» та Фонду св. Володимира, провели благодійний захід до Дня святого Миколая «Тепло наших сердець», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Мета заходу – подарувати дітям учасників АТО тепло людських сердець, створити для них святкову та доброзичливу атмосферу очікування улюбленого дитячого свята.

Захід розпочався розповіддю отця Богдана Капатина, директора катехитичної школи ім. Миколая Чарнецького, опісля діти переглянули короткометражний мультфільм про св. Миколая. Продовжили святкове дійство біблійні персонажі – ангели і чортик Антипко, які творили навколо учасників казкову атмосферу. Кожна дитина проявила свої творчі здібності, демонструючи перед Чудотворцем свої таланти.

Окрім цього, упродовж заходу діти залишали кольорові відбитки своїх  долонь на великому паперовому аркуші з назвою «Тепло наших сердець», який був переданий на Схід України в зону АТО бійцям батальйону «ОУН». Разом із теплом дитячих сердець соціальні фахівці передали в зону АТО теплі речі (шкарпетки, рукавиці, шапки, светри і багато іншого), які були зібрані у Франківському районі Львова під час проведення благодійної акції «Подаруй тепло».

За свою гарну поведінку, щире серце і творчі дарунки кожна дитина наприкінці заходу отримала від Миколая іграшку та солодкий частунок.

«День без добра – марний день! Кожен вчинок людини, який обрамлений добром, є наслідком доброї та теплої душі. Тепло дитячих сердець зігріватиме душу нашим захисникам на сході України, тепло подарованих речей грітиме їхнє мужнє тіло в цій холодній зоні АТО. Святкова та доброзичлива атмосфера улюбленого дитячого свята створена для дітей тих, хто береже спокій наших домівок», - зазначила Світлана Гриців, начальник відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ