Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові оштрафували 25 власників літніх майданчиків

Відкриті літні майданчики можуть працювати лише з 1 квітня по 1 листопада. Втім, львівські комунальники після огляду виявили 103 літні майданчики, які продовжували приймати відвідувачів і після 1 листопада, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З них 44 у Галицькому районі, 23 – у Сихівському, 15 – у Франківському, 12 – у Залізничному, 6 – у Шевченківському та 3 – у Личаківському. Власникам усіх цих об’єктів були скеровані вимоги усунути порушення Правил благоустрою м. Львова, а саме добровільно демонтувати літні майданчики.

На підприємців, які проігнорували отримані вимоги, КП «Адміністративно-технічне управління» оформило 25 адмінпротоколів, які скерувало на розгляд адмінкомісій при районних адміністраціях, за місцем проживання порушника. Саме адмінкомісії визначають розмір штрафних санкцій, які будуть застосовані до правопорушників. Сума штрафу може становити від 850 до 1700 грн. Крім того, їхні відкриті літні майданчики підлягають примусовому демонтажу, який здійснюють районні адміністрації Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ