Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На ринку нерухомості стартував найпотужніший сервіс житлової нерухомості “Квадратний метр”

15 грудня на ринку нерухомості України розпочав роботу найпотужніший сервіс житлової нерухомості “Квадратний метр”. Вже сьогодні сервіс доступний для жителів Львова, Вінниці та Хмельницького. У намірах засновників проекту розпочати роботу сервісу в Києві та інших містах України вже на початку 2015року.

“Квадратний метр” створений, щоб задовольнити потреби всіх громадян України, що потребують житло, але мають обмежені фінансової можливості його придбати. Сервіс зацікавить і тих, хто хоче збільшити свої заощадження. Механізм роботи двох видів сервісу “Квадратний метр” абсолютно простий і прозорий.

Клієнти, що зацікавлені придбати квартиру через сервіс “Квадратний метр”, обирають для себе програму “Скарбничка”. Вона допоможе накопичувати квадратні метри протягом необмеженого часу і згодом перетворити їх в омріяну квартиру у сучасному об’єкті нерухомості в будь-якому з 13-ти міст України.

Для тих клієнтів, хто зацікавлений примножити свої заощадження за допомогою сервісу “Квадратний метр”, була створена програма “Трейдер”. Вона надає можливість заробляти на рості цін, купуючи-продаючи квартири. Зазвичай, різниця в ціні одного квадратного метру площі на початковій і кінцевій стадії будівництва становить 2 000 - 3 500 грн. Ця різниця і є прибутком клієнта.

Один з прикладів роботи по програмі “Трейдер”: клієнт купує квадратні метри, вкладає їх у обраний об’єкт нерухомості, що знаходиться на початковій стадії будівництва. Через п’ять місяців продає їх на фінальній стадії зведення будинку за підвищеною ціною, у чому йому з радістю допоможуть менеджери центрів продажу. Отримує прибуток за рахунок різниці в ціні.

І це ще не всі переваги роботи з сервiсом. Ціна за один квадратний метр площі для учасників становить 6 014 грн. Такий рiвень ціни визначений наказом Мiнрегiонбуду i є середньозваженим в Україні.

Отже, проект “Квадратний метр” створений забезпечити українців гідним житлом у сучасних новобудовах, дати змогу збільшити свої заощадження, захистити накопичені гроші від девальвації гривні в такій нестабільній ситуації, що відбувається сьогодні в Україні.

Тож, долучайтеся до проекту “Квадратний метр” за цікавими саме для Вас умовами. Вкладайте гроші у надійну валюту - квадратний метр.

Більш детально ознайомитися із програмами сервісу Ви можете, завітавши на веб-сторінку www.1meter2.com, або до центрів продажу партнерів проекту: Галерея нерухомості, Набережний Квартал, що розташовані у містах Львів, Вінниця та Хмельницький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ