Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти бійців АТО відпочили у Польщі

86 дітей із Львівської області, батьки яких беруть участь в АТО на Сході України, нещодавно повернулися із Республіки Польща, де перебували на відпочинку та оздоровленні,Ю повідрмсила прес-служба Львівської ОДА.

Дітей приймала Малопольська Школа Гостинності міста Мисленіце. В рамках програми школярі відвідали міста Краків, Бохню, Татри та Криніцу-Здруй. Також 10 грудня відбувся День України в Вищій Гімназії м. Мисленіце.

Це вже вдруге Республіка Польща надає таку підтримку Львівській області у складний для нашої держави час. В червні така ж категорія дітей відвідала Західно-Поморське та Варміно-Мазурське воєводство.

В знак вдячності т. в. о. голови облдержадміністрації Юрій Турянський відзначив Подяками обласної державної адміністрації організаторів цього заходу, а саме Маршалка Малопольського воєводства Марека Сову, директора департаменту освіти Маршалківського уряду Малопольського воєводства Даріуша Стирну, директора вищої гімназії м. Мисленіце (Республіка Польща), Єжи Нідерталя та Генерального Консула України у м. Кракові Віталія Максименка.

Нагадаємо, Львівська область активно співпрацює з Малопольським воєводством на підставі Угоди про співпрацю від 08.10.2004. В рамках угоди про співробітництво між Львівською областю та Маршалком Малопольського воєводства реалізовано низку спільних проектів у сфері економіки, туризму, відновлення історичних пам’яток, освіти, інвестиційної політики тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ