Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські перевізники оголосили про страйк на робочому місці

Від сьогодні, 26 січня, третина маршруток Львова оголосили безстроковий страйк, який, у випадку невиконання вимог перевізників, може призвести до повної зупинки громадського транспорту у місті Лева та настання транспортного колапсу, повідомили на підприємстві «Успіх БМ».

Автобуси підприємства сьогодні вранці виїхали на маршрути з банерами «Ми, львівські перевізники, протестуємо на робочих місцях! Вимагаємо він Андрія Садового припинити знищення транспортних підприємств!».

Перевізники наголошують, що поки що ця акція – це страйк на робочому місці. Вони звинувачують міського голову у спробі знищити приватного перевізника і монополізувати ринок транспортних перевезень у Львові.

«Це страйк проти комунальних рекетирів, які всупереч усім рішенням судів розривають угоди з перевізниками та виводять на ринок свої кишенькові підприємства. Так, 31 грудня, попри всі заборони судів, Андрій Іванович все ж підписав угоду із АТП 14 630 на обслуговування 53-го міського маршруту, тим самим вибравши метод економічного знищення підприємства Успіх БМ.

 Страйк проти свідомих дій  міських чиновників на «віджаття» приватного бізнесу та  залишення без засобів для існування сотень львів’ян. Зрештою страйк проти клептоманів, для яких дрібна готівка стала важливішою, ніж громада Львова, ситуація в державі та війна на Сході України», - йдеться в повідомленні.

Перевізники підкреслюють, що  поки що ця акція – це лише страйк на робочому місці. Вимоги до міської влади:

-припиніть нищити приватний бізнес;

-припиніть наживатися на львів’янах;

-припиніть вбивати сумлінних платників податків;

-припиніть створення передумов транспортного колапсу.

У разі невиконання вимог підприємці не виключають повної зупинки свої маршруток.

Страйкарі також наголошують, що питання підняття тарифів на перевезення у Львові сьогодні не стоїть на порядку денному,  компанія-перевізник «Успіх БМ» переконує, що станом на сьогодні жодних намірів  підіймати ціни на проїзд  немає. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ