Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Синютка обіцяє інвесторам максимальне сприяння

Незважаючи на складну ситуацію на сході держави, підприємства з іноземними інвестиціями не повинні відчувати труднощів у своїй діяльності в нашому регіоні. На цьому наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка під час робочої поїздки у Стрийський район, де ознайомився з роботою двох потужних підприємств з іноземним капіталом, які діють на території Львівщини – ТзОВ «Леоні Ваерінг Системс УА ГмбХ» та ТзОВ «Галичина-Захід», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Під час зустрічі керівники підприємств – гендиректор «Леоні» Штефан Шмідт та перший заступник гендиректора ТзОВ «Галичина-Захід» Андрій Талама — запевнили, що не відчувають труднощів у роботі, окрім тих, які викликані спадом економіки у Європі загалом.

У свою чергу, очільник області закликав їх інформувати колег, потенційних інвесторів, які розглядають можливість вкладати кошти у ведення бізнесу в Україні, що навіть у нинішній непростій ситуації Львівщина є абсолютно безпечна для бізнесової діяльності.

«Ми готові максимально сприяти інвесторам, аби допомогти їм розвивати бізнес», - підкреслив О. Синютка.

Довідка.

Німецьке підприємство ТзОВ «Леоні Ваерінг Системс УА ГмбХ» , яке займається виготовленням бортових мереж для автомобілів, працює у с. Нежухів з 2003 року.

Клієнтами концерну є такі відомі автомобілевиробники як «Дженерал Моторз, «Порше», «BМВ”, «Мерседес Бенц», «Ауді», «Пежо», «Рено» та ін.

Випуск електричних кабельних мереж для засобів транспорту є пріоритетним напрямком діяльності концерну LEONI, який займає 1-е місце в Європі і 4-е місце у світі з виробництва даної продукції.

Станом на сьогодні на підприємстві працюють понад 6 100 осіб.

Датське підприємство ТзОВ «Галичина-Захід» засноване у 2001 році на базі викупленого майнового держгоспу «Галичина». Тут працює один з найпотужніших у Західному регіоні свинокомплекс потужністю понад 100 тисяч голів свиней в рік (4 800 свиноматок).

Вкладено інвестиційних коштів в сумі понад 25 млн євро. На підприємстві працюють 250 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ