Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ТзОВ «Успіх БМ» не підписало мирову угоду з міською радою, - юридичне управління ЛМР

ТзОВ «Успіх БМ» не підписало та не зареєструвало у суді проект мирової угоди між міською радою та перевізником. Договір на обслуговування маршруту №53 ПАТ «Львівське АТП – 14630» є законним. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«27.11.2013 року департаментом житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради скеровано ТзОВ «Успіх БМ» повідомлення про одностороннє дострокове розірвання договорів на здійснення перевезень.

Ухвалою Галицького районного суду м. Львова від 13.12.2013 року у справі №461/15119/13-а забезпечено позов ТзОВ «Успіх БМ» та заборонено департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради:

- розривати: договір №58А/Т про організацію перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування від 22 жовтня 2012 року, договір №59А/Т про організацію перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування від 22 жовтня 2012 року, договір №60А/Т про організацію перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування від 22 жовтня 2012 року, договір №61А/Т про організацію перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування від 22 жовтня 2012 року, договір №62А/Т про організацію перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування від 22 жовтня 2012 року;

- оголошувати та проводити конкурс з визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування №№48, 49, 50, 51, 53;

- укладати та підписувати будь-які договори (в тому числі тимчасові договори), надавати дозволи чи інші будь-які погодження, накази, спрямовані на надання будь-кому іншому права здійснювати організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №№48, 49, 50, 51, 53 до вирішення спору судом та набрання рішенням законної сили.

Ухвалою суду від 17.12.2014 року у вказаній справі зазначену ухвалу суду про забезпечення позову ТзОВ «Успіх БМ» скасовано.

Відповідно до приписів ст. 118 КАС України, виконання ухвал з питань забезпечення адміністративного позову (якою і є ухвала про скасування заходів забезпечення позову) здійснюється негайно.

31.12.2014 року між департаментом житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради укладено договорів про організацію перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №53 з іншим перевізником – ПАТ «Львівське АТП – 14630».

Слід зазначити, що станом на час укладення зазначеного договору, жодних заборон, в тому числі судових, на укладення такого не було.

Крім цього, проект мирової угоди, підписаний департаментом, надано ТзОВ «Успіх БМ» 15.01.2015 року. Зазначений проект мирової угоди перевізником не було повернено  департаменту з підписом, а також не було зареєстровано у суді. Про мирову угоду перевізник під час судового засідання не згадував, а проти клопотання представника департаменту про відкладення розгляду справи  з метою мирного врегулювання спору заперечив та зазначив, що наполягає на розгляді справи по суті», - зазначили в юридичному управлінні Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ