Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівян просять помогти з тканиною для маскувальних сіток

Волонтери із спільноти Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів просить львів'ян принести непотрібні тканини, тюль та панчохи. Ці матеріали потрібні для пошиття маскувальних накидок та сіток.

Як розповіла волонтер організації Святослава Фединяк, найбільше потрібні на даний момент синтетичні білі тканини, зокрема, тюль, а також жіночі панчохи. Ці матеріали використовують поряд із натуральними тканинами для того, щоби зробити маскувальні халати та накидки легшими. Кольори, які зараз найбільш актуальні - білі, відтінки сірого та коричневого.

Готова маскувальна накидка коштує в середньому 1700-2000 гривень. Волонтерам ж вона обходиться у 80 гривень - саме стільки коштує рибальська сітка, на яку прикріплюють обрізки тканин. Робота займає чимало часу, але наразі більше проблем є із матеріалами, аніж з робочою силою, каже волонтер.

Волонтери просять також приносити і прості тканини білого кольору, відтінків сірого та коричневого, а також мішковину.

Тканини можна приносити у храм за адресою вул. Чупринки, 70 з 10 до 18 години. більше інформації про діяльність волонтерів та їхні потреби можна знайти у групі ФБ Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів.

Твоє місто

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ