Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міграційна служба просить не користуватись послугами посередників для виготовлення закордонного паспорта

Державна міграційна служба України просить громадян не користуватись послугами "посередників" у виготовленні паспортів громадян України для виїзду за кордон, повідомили у прес-службі ГУ ДМС у Львівській області.

Як наголосили у відомстві, законних посередників в природі не існує. Обіцянки виготовити паспорт за кілька днів безпідставні і виконані не будуть, гроші заплатите намарно.

Паспорти виготовляють централізовано у Києві на ДП "Поліграфкомбінат "Україна". На місцях лише оформляють документи і відправляють захищеними лініями до столиці. Там - антикорупційна система, що відслідковує терміни подачі і виготовлення. Потім спеціальною курєрською поштою готові паспорти розвозять у регіони, розповіли у ДМС.

Паспорт за 3 дні законно оформляють лише тим, хто потребує негайного лікування за кордоном, особам, які їх супроводжують. Окрема категорія - люди, які їдуть за кордон на поховання. У всіх випадках необхідні підтверджуючі документи. Не «купіться» на шахраїв, наголосили в міграційній службі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ