Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Торік на Львівщині відбулись понад 2 тис. процедур закупівлі

У 2014 році в області провели 2216 процедур закупівель на загальну суму 2 865,7 млн грн. Зокрема, відбулися 1 336 відкритих торгів на суму 1712,6 млн грн; 225 процедури запиту цінових пропозицій на суму 25,1 млн грн та 655 процедур закупівель в одного учасника на суму 1 127,9 млн грн, повідмила прес-служба Львівської ОДА.

“За результатами торгів укладено 2133 договорів, з них 1 з іноземними суб’єктами господарювання. Структура державних коштів згідно з укладеними договорами за процедурами закупівель у звітному періоді в розрізі бюджетів показує, що 74% закупівель в області здійснено за кошти місцевих бюджетів, 24% - кошти казенних, комунальних підприємств, 1% - кошти Державного бюджету, 1% - кошти Пенсійного та цільових фондів”, - розповів директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ОДА Василь Лозинський.

За його словами, загальна сума державних коштів на фактичні видатки за укладеними договорами проведених процедур закупівель становить 929, 2 млн. гривень.

“Закупівлі без застосування процедур за укладеними договорами проведені на загальну суму 1261,0 млн. грн. – 40 627 договорів, з них 9 з іноземними суб’єктами господарювання. Структура державних коштів, використаних замовниками, в розрізі бюджетів, показує, що 55% закупівель в області здійснено за кошти місцевих бюджетів, 42% - кошти державних, комунальних підприємств, у яких державна частка перевищує 50%, 1% - кошти Державного бюджету та 1% - кошти Пенсійного фонду. За структурою розподілу коштів 70% від загальної суми розпорядниками бюджетних коштів використані на закупівлю товарів, 21% - на закупівлю послуг, 9% - на закупівлю робіт”, - резюмував В.Лозинський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ