Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина вшанує пам’ять Небесної сотні та загиблих в АТО

У лютому, в дні масових розстрілів протестувальників на київському Євромайдані, громадськість Львівщини вшанує пам’ять новітніх Героїв України – лицарів Небесної сотні та українських військових, які загинули в зоні проведення Антитерористичної операції, повідомила прес-служба Львівської облради.

Програму заходів спільно напрацювала Львівська обласна рада, Львівська облдержадміністрація, духовенство УГКЦ, представники молодіжних та студентських організацій Львова. Під час спільної наради з організації та проведення заходів із вшанування пам’яті Небесної сотні та учасників АТО було обговорено концепцію та організаційні моменти скорботних заходів на 18 та 22 лютого цього року.

Зокрема, 18 лютого о 19.00 на площі перед пам’ятником Т. Шевченку у Львові відбудеться панахида та запалення лампадок в пам’ять про загиблих під час мирних акцій протесту на Майдані та під час проведення АТО на сході України.

Окрім того, 22 лютого  о 14.30 на площі перед пам’ятником Кобзареві відбудеться екуменічний молебень за загиблими та хода на Личаківський цвинтар, де усі учасники заходів покладуть квіти і запалять лампадки на могилах загиблих Євромайданівців та учасників АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ