Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині шукають жінку, яка зникла на вокзалі в Стрию

Сколівський РВ ГУМВС України у Львівській області шукає безвісті зниклу громадянку Романинець Любов Федорівну 1966, жительку смт. Славсько вул. І.Франка 37, Сколівського району Львівської області, повідомили у ВЗГ ГУ ВМСУ у Львівській області.

Зникла 09.12.2014 року в 17.00 маршрутним таксі зі сполученням «Славсько-Львів» виїхала з смт. Славсько Сколівського району на роботу в с. Дем'янку Жидачівського району на свиноферму. З вказаного маршрутного таксі вийшла в м. Стрий, Львівської області неподалік ж/д вокзалу. Після цього її місце перебування не відоме і на вище вказану роботу не з’явилась.

Прикмети: ріст 165 см, круглої форми обличчя, волосся коротке чорне з сивиною, очі карі, ніс прямий, на вухах маються проколи про те сережки відсутні. Під нижньою губою наявний шрам по всій довжині губи. З лівої сторони над самою верхньою губою наявна родимка.

Була одягнена: оранжевого кольору пальто, шапка матерчаста білого кольору, взута в зимові замшеві чоботи коричневого кольору.

Додаткова інформація: розшукувана зловживала спиртним.

Всім, кому що не будь відомо про теперішнє місце перебування безвісті зниклої, просимо повідомляти в міліцію або за телефоном 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ