Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський університет ім. Івана Франка відкриє факультет педагогічної освіти

У Львівському національному університеті ім. Івана Франка відкриють факультет педагогічної освіти. Його створять на базі філологічного факультету та кафедри загальної та соціальної педагогіки. Відповідне рішення ухвалила Вчена рада ЛНУ ім. Івана Франка учора, 28 січня.

Проректор з науково-педагогічної роботи ЛНУ ім. Івана Франка Ярослав Гарасим повідомив, що вже з лютого цього року факультет педагогічної освіти почне функціонувати як окремий структурний підрозділ.

Він додав, що на цей час на філологічному факультеті за напрямом педагогічне спрямування навчається 593 студенти денної і заочної форми навчання, які незабаром стануть студентами факультету педагогічної освіти. А з наступного року кількість вступників на новий факультет становитиме до 1000 абітурієнтів.

Також Ярослав Гарасим наголосив, що у березні приймальна комісія внесе відповідні зміни до правил зарахування студентів. Тобто наступного навчального року студенти зможуть вступати на факультет педагогічної освіти, а не на напрям «педагогічна освіта» філологічного факультету.

На новому факультеті буде здійснюватися підготовка бакалаврів та магістрів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ