Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Рівненській області розслідуються причини вибуху, від якого постраждали 3 людей

У Рівненській області розслідуються причини вибуху, внаслідок якого постраждало 3 людей. Наразі триває досудове розслідування за фактом незаконного поводження з бойовими припасами, вибуховими речовинами чи вибуховими пристроями. Про це повідомила прес-служба прокуратури у Рівненській області.

Як повідомлялося, вчора, 28 січня, близько 22. 30 у приватному будинку, що у м. Радивилів (Рівненська область), через необережне поводження з вибухонебезпечним предметом стався вибух, внаслідок чого травмовано троє людей.

На даний час 2 особи залишаються госпіталізованими у лікарні, ще одну особу після надання медичної допомоги відпущено додому.

Руйнування будівель, споруд та пожежі не було.

Наразі триває досудове розслідування, встановлюються обставини події.

За цим фактом відкрито кримінальне правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, внесено 29.01.2015 до ЄРДР слідчим Радивилівського РВ УМВС України в області.

Для з’ясування виду вибухонебезпечного предмету, що вибухнув, призначено судові вибухотехнічну, фізико-хімічну та балістичну експертизи, виконання яких доручено спеціалістам НДКЦ при УМВС України в області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ