Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До війська мають мобілізувати 692 львів’янина: 574 призовники вже отримали повістки

Львів на всі 100% виконає завдання по мобілізації, незважаючи на те, що у нас достатньо запитань до керівництва Збройних Сил, - цитує прес-служба Львівської міської ради міського голову Львова Андрія Садового.

Міський голова Львова зазначив, що Львів на сто відсотків виконає завдання щодо мобілізації. Але важливим залишається питання матеріально-технічного забезпечення військових та підготовки новобранців. Також мер у відеозверненні наголосив, що подає інформацію щодо кількості мобілізованих львів’ян для тих, хто дозволяє собі дорікати мешканцям Західних областей, що вони недостатньо активно йдуть до війська.

«Коротко про актуальну інформацію. Щодо мобілізації. Як ви знаєте, відповідно до рішення керівництва держави, зараз проходить четверта хвиля мобілізації. Я хочу, аби деякі цифри, які стосуються Львова, почули ті, хто дозволяє собі дорікати мешканцям Західних областей, що вони недостатньо активно йдуть до війська.

Отож, відповідно до завдань четвертої хвилі мобілізації, до війська мають мобілізувати 692 львів’ян. Станом на сьогодні 574 призовники уже отримали повістки, і з них 442 – вже з’явились до військкоматів. Багато з тих, кому приходять повістки, виявляється, уже служать добровольцями, або волонтерами на війні на Сході. Динаміка говорить, що Львів на всі 100% виконає завдання по мобілізації. Незважаючи на те, що у нас достатньо запитань до керівництва Збройних Сил, зокрема, щодо забезпечення та підготовки новобранців. Але громада і надалі буде дбати про те, аби наші хлопці мали все, що необхідно.

Я також закликаю усіх чоловіків, які не підпадають наразі під мобілізацію, не бути байдужими та добровільно готувати себе до можливих випробувань. Проходити початкову військову підготовку, отримувати знання щодо першої медичної допомоги та поведінки у надзвичайних умовах, тримати добру фізичну форму. Якщо ви маєте бажання проходити таку підготовку, реєструйтесь у Центрі безпеки міста», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ