Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Японії проведуть "День відмови від відеоігор"

У префектурі Хоккайдо два дні на місяць будуть присвячені відмови від відеоігор, оскільки влада вважає, що саме вони стали причиною зниження оцінок школярів і студентів. Повідомив сайт S2.

Жителі Японії дуже люблять відеоігри. Як правило, люди грають під час поїздок на метро, ​​на обідніх перервах, а також на смартфонах, прямо на ходу. Постійне збільшення часу, проведеного людьми у відеоіграх, і стало причиною проведення «Дня відмови від відеоігор».

Ця подія поки ще не стало загальнонаціональною і буде проводитися лише в префектурі Хоккайдо на півночі Японії. Але все говорить про те, що багатьом японцям слід було б хоч ненадовго вилазити зі своїх смартфонів і кишенькових приставок, щоб звернути увагу на навколишню реальність. Так що в майбутньому подібні заходи можуть поширитися і на інші регіони країни.

Тепер в Хоккайдо кожен місяць два дні будуть присвячені відмові від усіляких відеоігор.У першу чергу причиною проведення подібних заходів стали місцеві школярі та студенти, чиї оцінки через захоплення цифровими розвагами значно знизилися в порівнянні з іншими регіонами. Подібні дні допоможуть студентам відволіктися від улюбленого захоплення і присвятити час, що звільнився навчанню.

Першим «Днем без відеоігор» стане перша неділя лютого. Подивимося, чи допоможе це японським школярам взятися за навчання і надолужити згаяне.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ