Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Демчишин попросив три дні для надання пояснень Комісії з службового розслідування

Демчишин попросив три дні для надання пояснень Комісії з службового розслідування. Повідомили в департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМ України.

Голова комісії зі службового розслідування обставин підписання контрактів на імпорт електричної енергії з Російської Федерації та її постачання в Автономну Республіку Крим, заступник Міністра Кабінету Міністрів України Роман Греба повідомив, що термін розслідування продовжено на три дні.

Продовження терміну викликано тим, що Міністр Міненерговугілля Демчишин В.В. під час ознайомлення 31.01.2015 з Актом службового розслідування висловив намір надати детальні пояснення.

Зважаючи на те, що під час проведення службового розслідування Міністр відмовлявся надавати пояснення, а такі пояснення є важливими для встановлення фактичних обставин справи, прийнято рішення про продовження терміну розслідування на 3 дні.

Також буде повторно витребувано оригінали контрактів від та пояснення посадових осіб «Укрінтеренерго».

Комісія зі службового розслідування  щодо діяльності посадових осіб Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та керівництва державних компаній при підписанні контрактів на імпорт електричної енергії з Російської Федерації і постачання електричної енергії в Автономну Республіку Крим була створена за дорученням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка 21 січня 2015 р.

Він доручив провести розслідування і встановити, хто погоджував умови контракту, чому в контракті місце розгляду спорів – «місто-герой» Москва», які умови контракту відповідають інтересам України, а які не відповідають. Про підсумки розслідування комісія мала доповісти протягом десяти днів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ