Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гал-інфо підтримує ініціативу видання "Лівий берег" і Інституту Горшеніна. Ми тимчасово вимикаємо коментування новин

Нині Україна активно протидіє зовнішній військовій агресії, на полях боїв наші воїни мужньо захищають нашу Батьківщину. Але Україна також перебуває під впливом інформаційної агресії, на яку сторона, що нападає, витрачає величезні ресурси, та інформаційна війна ведеться з не меншою запеклістю, ніж артобстріли і танкові атаки на полі бою.

Одним з інструментів інформаційної та пропагандистської війни є інтернет-ЗМІ. Кількість ботів країни-агресора, які коментують на сторінках українських інтернет-ресурсів, безпрецедентна. За допомогою коментарів сіються панічні настрої в суспільстві, розпалюється міжнаціональна ворожнеча, дискредитується українська влада, здійснюється вкидання дезінформації військового і політичного характеру.

Закликаємо всі українські інтернет-ЗМІ ТИМЧАСОВО, на період війни, вимкнути можливість коментування матеріалів на своїх ресурсах. Таким чином ми частково захистимо наш інформаційний простір від пропагандистської та інформаційної агресії.

Сподіваємося, що цю ініціативу з розумінням приймуть наші читачі та колеги і вона отримає підтримку як серед них так і в РНБО та Міністерстві інформаційної політики.

Для всіх читачів, що бажають обговорити наші публікації, ми залишаємо цю можливість на сторінці Гал-інфо у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ