Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львівські перевізники хочуть перегляду тарифів: ми перед вибором "бути чи не бути"

У зв’язку з підвищенням цін на пальне Асоціація перевізників Львівщини пропонує впорядкувати перевезення пільговиків та переглянути чинні тарифи на проїзд у міському та приміському транспорті. Про це йдеться у заяві, яку розповсюдила прес-служба Асоціації.

Подаємо заяву повністю:

"Нестримний ріст цін на дизельне пальне за останні два місяці поставив галузь пасажирських перевезень у Львівській області перед вибором: бути чи не бути. Залишились лічені дні до моменту повної зупинки громадського автомобільного транспорту, який перевозить у Львові понад 70% мешканців, а у Львівській області – близько 60%. Зрозуміло, що зупинка автомобільного пасажирського транспорту призведе до транспортного колапсу в регіоні. Автотранспортники, знаючи і частково визнаючи нарікання громади на якість обслуговування, мовчки виконували свою роботу досі, розуміючи високий рівень соціальної напруги, який панує в середовищі громади.

Сьогодні, ставши перед вибором – зупинитись чи вживати заходів для врівноваження ситуації – ми вимушені звернутися до громади Львівщини. Кроки, які потрібно робити, безумовно торкнуться кожної сім’ї – і це найбільш неприємно в умовах тотального зубожіння громади. Щоб залишити роботу автомобільного транспорту в усталеному режимі, пропонуємо:

1. Впорядкувати надання безоплатних послуг пільговикам шляхом обмеження часу дії пільг з 10:00 до 16:00 годин у м. Львові.

2. Переглянути розмір чинного тарифу на послуги міського, приміського, міжміського автомобільного пасажирського транспорту загального користування.

Враховуючи, що умови роботи автомобільного пасажирського транспорту без застережень можна характеризувати як "форс-мажор", наведені вище заходи необхідно вживати негайно без дотримання встановлених нормативними документами процедур.

Сподіваємось на розуміння громади".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ