Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Віктор Андрієнко почав роботу над новим фільмом

Віктор Андрієнко почав роботу над новим фільмом, - UkrCinema.


Вийшов перший тизер майбутнього повнометражного історико-фантастичного фільму «Козак і мольфар». Режисер стрічки - Віктор Андрієнко («Іван Сила»). Продюсер - Володимир Філіппов («ТойХтоПройшовКрізьВогонь»). 

Сюжет майбутньої стрічки розповідає про те, як між кримським ханом і гетьманом запорізького війська підписується таємний договір. Доставити документ на Запорізьку Січ доручають Івану характернику. Його переслідує зрадник Січі - козак Злидень. Коли його наздоганяють - зав'язується бій. В результаті Іван відбиває у ворогів мольфара - свого друга і наставника. 

У цей час злий пан Морок дізнається пророцтво, що його чекає смерть від руки Івана. Аби уникнути цього - Морок викрадає кращого друга козака Івана, а також його наречену. Так що на головного героя звалюються додаткові турботи. 

Незабаром бравому козакові доведеться битися з відьмою і перевертнями, а також армією мерців. Звичайно, на допомогу в цій битві прийдуть його вірні друзі. Однак після битви з усією цією нечистю, зникає грамота, яку Іван мав доставити на Січ. Чи зможе він її повернути - дізнаємося вже в самому фільмі.

UkrCinema

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ