Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

На територіях самопроголошених лнр та днр бойовики організували друк фальшивих банкнот

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа" на території т.зв. лнр польовий командир на псевдо "Рим"(Гайдей А.П) налагодив друк фальшивих грошових знаків Національного банку РФ. Повідомив голова ГІ "Права Справа" Дмитро Снегирьов.

І далі: "Підземний бункер,в якому, крім друку фальшивих грошових знаків РФ, проводиться розфасовка наркотичних речовин, обладнано в районі селища Верхня Деревечка Свердловського району Луганської області.Територія навколо бункеру і сам бункер знаходяться під охороною бойовиків з Північного Кавказу. 

Аналогічне "виробництво", але вже з друку фальшивої іноземної валюти (долари США та євро) організовано на території т.зв. днр. Саме"виробництво", яке контролюють люди Захарченко, налагоджено у приміщеннях другої будівлі Донецької ОДА. 

Як в Луганській, так і в Донецькій областях друк фальшивих банкнот намагалися взяти під свій контроль бойовики з Північного Кавказу. 

В листопаді 2014р, ГІ " Права Справа" повідомляла про те, що в Луганську,бойовики почали друкувати фальшиві гроші щоби здійснювати соціальні виплати на тимчасово окупованих територіях області.

Тоді ж міліція Нової Каховки вилучила у місцевого бізнесмена тридцять шість тисяч фальшивих гривень, які той намагався здати в банк. Чоловік пояснив, що фальшивками з ним розрахувалися за реалізовані овочі, а сліди покупців вели на Луганщину". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ