Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Хмельницькій області підприємство постачало ліки за завищеними цінами

У Хмельницькій області викрито підприємство, яке постачало ліки обласній клінічній лікарні за завищеними цінами. Про це повідомила прес-служба УМВС у Хмельницькій області.

Правоохоронці встановили, що одне з підприємств України в період з квітня по серпень 2012 року та з квітня по травень 2014 року на виконання відповідних договорів постачало до Хмельницької обласної клінічної лікарні медикаменти за ціною, яка згідно наказу Міністерства охорони здоров’я України перевищує зареєстровану оптово-відпускну ціну.

Таким чином, в результаті постачання медикаментів за завищеними цінами Хмельницькій обласній клінічній лікарні та бюджету області спричинено збитків на загальну суму понад 100 тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Наразі слідство триває. Згідно санкції статті підозрюваним загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ