Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий проти подорожчання проїзду в маршрутках

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що виступає проти підвищення вартості проїзду у міському транспорті, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Скільки я працюю міським головою, стільки часу перевізники завжди закликають, що їм не подобаються ціни і що ціни треба піднімати. Коли ми їм говоримо, щоб вони звертали увагу на дотримання графіку, на чистототу і відсутність хамства, то вони опускають голову, і завжди їм все погано.  Так, дійсно, відбувся ріст вартості на пальне і це той факт, який треба враховувати, але треба знаходити внутрішні резерви.

Сьогодні будуть громадські слухання стосовно проїзду пільговиків. Бо з другого півріччя держава взагалі ліквідовує таке поняття як пільговий проїзд. Це велика проблема для всіх пільговиків, тому треба знаходити розв’язання в місті. Громадські слухання будуть відкриті, публічні, і  вони приймуть кінцеве рішення, яким шляхом будемо йти. Я ціну буду тримати до кінця, бо ціна на паливо піднялася. А зарплати у людей піднялися? А пенсії піднялися? Як жити сьогодні? Легко казати про збільшення ціни, а людям звідки гроші брати, щоб платити? Тому треба і людей розуміти.

Наше комунальне підприємство, як не є важко, працює. Це ще раз дає чітку настанову, що треба інвестувати кошти в комунальне підприємство, тому що в більшості міст світу цей ринок є виключно комунальний. Тоді місто може балансувати. А коли певна частина знаходиться в приватників, то маємо проблеми. Бо пробують шантажувати місто, не виходити на маршрути, створювати різні проблеми. Я думаю, розум має перемагати. Прохання до усіх перевізників чітко виконувати свої функціональні обов’язки, а громадськість повинна приймати мудре рішення», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні, 3 березня, відбудуться громадські слухання щодо кризової ситуації на ринку транспортних перевезень, у зв’язку із різким підвищенням цін на пальне.

Ініціатором заходу є Львівське обласне відділення Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників».

Місце проведення: актовий зал Личаківської районної адміністрації, вул. К. Левицького, 67. Початок о 17.00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ