Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Укроборонпром" передав українським військовим нову партію танків

Державний концерн «УКРОБОРОНПРОМ» передав Національній гвардії України та міністерству оборони нову партію танків Т-64Б(Б1), готових до виконання завдань у зоні проведення АТО. Повідомили Гал-інфо в прес-службі концерну.

Техніка пройшла поточний та відновлювальний ремонт на ДП «Харківський бронетанковий завод», що входить до складу «УКРОБОРОНПРОМУ». Корпуси та башти бронетехніки оснастили навісним динамічним захистом типу «контакт», який забезпечує захист від сучасних протитанкових засобів.

Нагадаємо, «УКРОБОРОНПРОМ» – це більше 100 підприємств оборонно-промислової галузі, на яких працює біля 60 тис. людей. З 4 липня 2014 року «УКРОБОРОНПРОМ» очолив Роман Романов – випускник Міжнародного інституту менеджменту (МІМ-Київ), де він здобув ступінь магістра МВА. За результатами його піврічної роботи підприємство стало прибутковим. А за підсумками 2014 року Концерн виконав державне оборонне замовлення на 98%.

Довідка. ДП «Харківський бронетанковий завод» здійснює капітальний ремонт танків Т-64 та їхню модернізацію для потреб українського війська, проводить поточний та капітальний ремонт важкої броньованої техніки на замовлення МОУ. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ