Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокуратура вилучила у ДАІ Києва електронні та паперові носії інформації

Слідчі прокуратури Києва сьогодні під час обшуку Головного управління ДАІ столиці вилучили електронні та паперові носії інформації у межах кримінального провадження щодо незаконного притягнення до адмінвідповідальності учасників Автомайдану у грудні 2013 року.

Про це розповів слідчий з особливо важливих справ прокуратури Києва Володимир Іванцов. "За результатами проведення обшуку встановлені та вилучені матеріальні носії інформації в електронному та паперовому вигляді, які можуть бути використані у кримінальному провадженні", - розповів він.

В.Іванцов уточнив, що обшук проводився у головному правлінні ДАІ Києва у межах кримінального провадження, яке стосується незаконного притягнення до адміністративної відповідальності учасників Автомайдану та інших мирних акцій протесту безпосередньо 29 грудня 2013 року.

Нагадаємо, сьогодні слідчі столичної прокуратури спільно з працівниками УВБ ГУМВС України в м. Києві проводили обшук у приміщенні Головного управління ДАІ в м. Києві (вул. Сім’ї Хохлових, 5).

Як повідомлялося, нещодавно слідчим відділом прокуратури міста Києва направлено до суду 15 обвинувальних актів відносно працівників столичної Державтоінспекції, які протиправно притягували до адміністративної відповідальності водіїв-учасників “Автомайдану”.

Правоохоронцям інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій) Кримінального кодексу України.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ