Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада визнала Мельничука ініціатором бійки з Ляшком, але не покарала

Рада не заборонила нардепу, колишньому комбату "Айдару" Сергію Мельничуку брати участь у пленарних засіданнях за вчорашню бійку з Олегом Ляшком та іншими депутатами з його фракції.

Регламентний комітет запропонував дискваліфікувати Мельничука як ініціатора бійки на п'ять засідань (сьогоднішнє і чотири наступні). Однак за таке рішення з першого разу вдалося набрати лише 205 голосів, з другого - 191 голос.

Після того, як Рада двічі провалила пропозицію комітету, Ляшко з трибуни почав звинувачувати Блок Петра Порошенка у потуранні "тушкам". Тоді лідер фракції БПП Юрій Луценко запропонував заборонити участь у засіданнях не тільки Мельничукові, а й Ляшку.

Однак спікер Володимир Гройсман, фракції "Самопоміч" і "Батьківщина" виступили з контрпропозицією - відкласти питання покарання Мельничука на пізніше і перейти до розгляду порядку денного. Що робити з колишнім комбатом, думатимуть під час перерви.

Нагадаємо, що вчора Ляшко і його депутати двічі побилися з Мельничуком за те, що той вступив у групу Ігоря Єремєєва "Воля народу", чим врятував її від розпуску. На думку "радикалів", Мельничуку, який раніше був їхнім соратником, за це заплатили.

LB.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ