Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В НРУ зробили грубий наклеп на репутацію Наталії Бучинської, - прес-служба співачки

Наталія Бучинська ніколи не ховалася та завжди відовідально ставилась до всіх своїх дій. Не рік назад Бучинська стала патріотом. Співачка народилася на Західній Україні! Відколи у репертуарі Наталії з`явилась пісня "Моя Україна" співачка завжди виходила на сцену з прапором України, завжди і скрізь співала українські пісні! Тож прикро, що організація Народного Руху України грунтувала свою заяву та подання про заборону майбутніх концертів недостовірним статтям з наклепами на виступи Бучинської. Це спонукало нас до відкритого звернення до львівської громади! Про це повідомила прес-служба співачки.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Офіційно заявляємо, концерт, про яки йдеться у матеріалах, та скріншоти зі сцени були зроблені під час виступу Наталії Бучинської у Києві 29 листопада 2013 на заході під гаслом "Збудуємо Європу в Україні"! Співачка брала участь у концерті за вступ України в Європу, на сцені були прапори України та Євросоюзу, є відеозапис, який засвідчує відсутність будь-яких непатріотичних гасел та закликів, що для співачки неприйнятне! Різні політичні сили та партії завжди запрошують артистів на їх заходи. Після жорстоких подій 30.11.2013 та побиття на Майдані, Наталія Бучинська була запрошена на концерти правлячої на той час партії, але категорично відмовилась від всіх виступів і жодного разу не брала участь у заходах Антимайдану!!! Ми всі прекрасне знаємо коли розпочався акції та концерти, які отримали назву Антимайдан і це можна перевірити навіть у Вікіпедії (дати концертів Антимайдану).

Народна артистка України Наталія Бучинська завжди була і є патріотом своєї країни і ніколи не піде проти людей! І це є важлива та чітка громадянська позиція співачки! Навіть інформація розповсюджена через сайти, соціальні мережі може вести до судової справи та відповідальності за розповсюдження неправдивоії інформації!

На жаль, є люди та журналісти, які наклепами намагаються спотворити репутацію Наталії Бучинської та її творчих досягнень. Співачка не піарила кожен свій крок благочинності та соціальних заходів, допомоги для українських військових у ЗМІ, але зараз це треба довести до відома широкого загалу. Тільки за останні місяці відбулось кілька десятків концертів, і Наталія намагалась максимально відгукнутись на всі запрошення від людей з різних куточків України! Їхала до людей з концертами, працюючи безкоштовно ДЛЯ ЛЮДЕЙ на будь-яких сценах, щоб підтримати дух та дати наснаги в нелегкий для України час, підтримувала військових з зони АТО, відвідувала госпіталі.

Підкреслюємо, Наталія Бучинська завжди була, є і буде українкою, людиною яка ніколи не піде проти свого народу! Тож наклепи в сторону співачки про "антиукраїнський настрій" є неприйнятними!

Організація Народного Руху України повинна ретельно перевіряти інформацію перед офіційними заявами/поданнями, бо вони не мають права на помилки та забруднення репутації людини, і несуть відповдальність за публічні наклепи на Наталію Бучинську, розпускання пліток та фантазій і створення нікому непотрібної напруги та акцій протесту. Вважаємо запотрібним активістам організації вивчити всі достовірні факти стосовно ситуації та публічно вибачитись перед співачкою!

Концерти «Моя Україна» складаються з багатьох улюблених народом пісень за 20річчя творчості Наталії Бучинської та композитора-співака Ніколо, а також прозвучать нові пісні. Люди мали можливість півтора місяці тому купувати квитки на анонсовані концерти і жодних нарікань від публіки не було! Запрошуємо на концерти "Моя Україна" всіх людей з добрими думками та гарним настроєм!".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ