Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

У Львові значно знизився попит на оренду комунального майна

Минулого тижня у Львові провели комерційний конкурс, на який виставили три приміщення: за адресою вул. Катедральна,2, вул. Окружна,88 та приміщення на вулиці Полуботка. На жодне із цих приміщень не надійшло заявок від зацікавлених підприємців. Попит на оренду приміщень у Львові стрімко знижується.

"Навряд в умовах кризи ми матимемо успіх від продажу майна. Людей зараз не цікавить оренда чи приватизація приміщень. Якщо не має подано жодної заявки, ми можемо зменшити ціну оренди. З кожною комісією в нас буде усе більше і більше накопичуватись майна в міру незацікавленості підприємців", - прокоментувала депутат Львівської міської ради та член постійної депутатської комісії Комунального майна та власності Ірина Шалаковська.

Начальник управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун зазначила в коментарі журналісту Гал-інфо, що попит на оренду приміщень в місті залежить в першу чергу від розташування та стану самого приміщення. "Я б не сказала, що зараз є падіння попиту на оренду приміщень в місті. Є комерційно привабливі приміщення, на котрі ми отримуємо багато заявок, і під час аукціону їх вартість зростає в рази", - зазначила Інна Свистун.

Водночас вона погоджується, що є значна кількість приміщень, комерційна привабливість яких значно нижча. "В таких випадках ми маємо докласти більше зусиль щодо інформування про проведення конкурсу щодо даних приміщень, аби про них дізнались якомога більше людей. Для цього ми запустили сайт mayno.lviv.ua, на якому публікуємо інформацію про приміщення", - розповіла Інна Свистун.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ