Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники українського бізнесу стажуватимуться у Німеччині

4 березня у стінах Львівської облдержадміністрації відбувся семінар для кандидатів на стажування в Німеччині у рамках Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва. Організаторами семінару виступили департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості ОДА та Центр Підтримки Бізнесу «НюБізнет».

Зазначимо, що згадана Програма сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, підвищенню їх конкурентоспроможності, а також кваліфікації українських менеджерів.  Учасники стажування отримають навички ведення бізнесу з німецькими та іншими іноземними партнерами, проведення переговорів з представниками інших країн.

Під час семінару експерт «Fit for Partnership with Germany» Олена Іл'їнкова детально ознайомила учасників семінару з Програмою GIZ, вимогами до кандидатів на стажування в Німеччині, галузевими напрямами стажування, які пропонуються українським менеджерам та особливостями проходження інтерв’ю.

Минулорічний учасник Програми GIZ Сергій Фуртак також розповів присутнім про стажування у Німеччині та результати, яких він досягнув завдяки цій Програмі. Наголосив на повній віддачі німецької сторони у налагоджені контактів та обміном досвідом.

Участь у семінарі взяли близько 40 осіб. Це підприємці, менеджери та представники районних державних адміністрацій. Серед претендентів на стажування – 22 осіб.

Прес-служба Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ