Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Основна боротьба за посаду керівника ДФС у Львівській області йде між Михайлом Коропецьким та Маркіяном Мальським

Як стало відомо Гал-інфо від посадовців Державної фіскальної служби, найбільше шансів стати керівником ДФС у Львівській області, мають Михайло Коропецький та Маркіян Мальський.

Додамо, що раніше у ЗМІ серед найімовірніших претендентів називали і Юрія Каспрука. Загалом, за інформацією секретаріату Ради з кадрових питань Державної фіскальної служби України, на посаду начальника головного управління ДФС у Львівській області документи подали 16 кандидатів.  

Довідка.

Коропецький Михайло Мафтейович. 1958 року народження. Освіта вища технічна – радіоінженер. У 1980 році закінчив Львівський ордена Леніна політехнічний інститут ім. Ленінського комсомолу (радіотехніка). Має досвід роботи на керівних посадах 26 років. За інформацією, наданою кандидатом, з лютого 2015 року по теперішній час перебуває на посаді т.в.о. віце-президента Львівської торгово-промислової палати. 

Мальський Маркіян Маркіянович. 1984 року народження. Освіта вища юридична, вища економічна, кандидат юридичних наук. У 2006 році закінчив Львівський національний університет за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини», у 2007 році той же університет за спеціальністю «Правознавство», у 2007 році – Інститут світової торгівлі (Берн, Швейцарія) за спеціальністю «Міжнародне право та економіка», у 2006 році – Стокгольмський університет (Швеція) за спеціальністю «Міжнародний комерційний арбітраж»; у 2012 році присуджено науковий ступень – кандидат юридичних наук. Має досвід роботи на керівних посадах 9 років. З жовтня 2010 року працює керівником Західноукраїнського відділення Адвокатського об’єднання «Арцінгер». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ