Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З початку року на Львівщині сплачено майже 2,3 млрд. грн. податкових та митних платежів

За даними оперативного обліку платники Львівщини у січні-лютому сплатили до бюджетів усіх рівнів 2 277,9 млн. грн. податкових та митних платежів (без врахування надходжень від великих платників,які перебувають на обліку в спеціалізованій інспекції). Повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Порівняно з аналогічним періодом минулого року збір платежів збільшився на 725,4 млн. грн., або на 46,7 %. У тому числі, 1665,3 млн. грн. надійшло до Державного бюджету(більше на 696,5 млн. грн., або на 71,9%). Збір платежів, які адмініструє Львівська митниця ДФС, склав 1097,7 млн. гривень.

До місцевих бюджетів Львівської області від платників податків у січні-лютому (з урахуванням збору по підприємствах СДПІ з ОВП у м.Львові) надійшло 647,8 млн. гривень. При цьому планові показники затверджені місцевими радами на цей період (593 млн.грн.) виконано на 110% або надійшло до бюджетів на 59 млн. грн.більше запланованого. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 20,4 %, або на 109,8 млн. гривень.

Єдиного соціального внеску сплачено в сумі 1162,7 млн. гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ