Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

"Львівська хвиля" - лідер серед радіостанцій Львова

Протягом 2014 року компанії GfK Ukraine, досліджувала радіо ринок України, було проведено 4 хвилі замірів аудиторії радіо. В підсумку з упевненістю можемо сказати, що слухач обрав – найкращу радіостанцію.

Згідно зі звітом, зробленим центром досліджень Незалежної Асоціації Мовників (НАМ), зробленим на базі згаданих досліджень, «Львівська хвиля» є найпопулярнішою радіостанцією в регіоні і має найвищий рейтинг (rat%).

Якщо говорити про склад аудиторії лідера радіо ринку у Львові, то „Львівську хвилю” майже однаково слухають і чоловіки, і жінки (чоловіків трошки більше), найбільша частка слухачів віком 25-44 років. Більшість слухачів одружені, мають середній чи вищий від середнього дохід (а відтак і авто) і, що важливо, самі приймають рішення, зокрема, щодо купівлі того чи іншого товару.

Директор радіо «Львівська хвиля», Віктор Іваницький зазначив: «Ми пишаємося своїм слухачем і робитимемо все від нас залежне, щоби йому хотілося залишатися з нами і щоб сім’я слухачів радіо «Львівська хвиля» з кожним днем ставала щораз більша і дружніша.»


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ