Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дитячі клуби Львова розпочинають школу писанкарства

Традиційно, до великодніх свят Дитячі клуби Львова організовують школи писанкарства. Протягом місяця і до Великодня в гуртках дітей навчатимуть створенню святкових атрибутів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Особливістю школи писанкарства в кожному дитячому клубі буде різноманітність у виконанні писанок: як в регіональному, так і у мистецькому аспекті. В одних клубах навчатимуть традиційному розпису писанок, а в інших – декоруванню бісером, нитками, техніками кракле, декупажу, квілінгу. 

«Школа писанкарства в Дитячих клубах – не просто традиція, а цілий процес національно-патріотичного виховання під час підготування до великодніх свят. Дітям розповідають про історичні та регіональні особливості великодніх традицій і паралельно пропонують втілення основної атрибутики новими мистецькими техніками. Цьогоріч школа писанкарства діятиме у дев’ятнадцятьох дитячих клубах», - зазначає Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міької ради.

«Зкожним роком учасників школи писанкарства стає все більше. Дітирозповідають про неї вдома, ушколі, друзям, сусідам, тому кількість охочих зростає. Запотреби миробимо додаткові заняття, збільшуємо їхню тривалість. Минамагаємося врахувати всі побажання батьків та наших вихованців», - розповіла Людмила Бондарчук, директор Дитячих клубів Шевченківського району

Участь у Школі писанкарства можуть брати усі охочі діти шкільного віку. Заняттябезкоштовні, потрібно лише мати зі собоюматеріали, необхідні для виготовлення писанок.

Більше інформації про заняття з писанкарства в кожному районі можна дізнатися за номерами телефонів:

Дитячі клуби Галицького району

261-68-48

Дитячі клуби Залізничного району

295-82-46

Дитячі клуби Личаківського  району

254-62-63

Дитячі клуби Сихівського району

254-64-58

Дитячі клуби Франківського району

237-23-82

Дитячі клуби Шевченківського району

252-18-28

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ