Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Військові Національної гвардії отримають 50 автомобілів, які простоювали на складах Львівщини

Військові Національної гвардії отримають 50 автомобілів, які простоювали на складах Львівщини. Про це сьогодні, 6 березня під час сесії ВРУ повідомив народний депутат від партії «УДАР» Богдан Дубневич.

Зокрема, депутат наголосив: «Вже цього тижня фахівці Національної Гвардії обіцяють забрати до себе усі придатні понад 50 машин зі складу у Львівській області.Дякую усім народним депутатам котрі підтримали наш запит».

Водночас, депутат закликав керівництво Міністерства оборони також звернути увагу на можливість поповнення автопарку Збройних сил України: «шкодую, що на заклик забративказану техніку не відреагувало Міністерство оборони. Активнішою виявилася Нацгвардія, проте проблем з технікою куди більше у Збройних сил.Прошу посадовців Міністерства не ловити гав – бо знаю, що чимало львівських частині з’єднань криком волають про допомогу автомобільною технікою. Проте навіть цей досвід вважаю вдалим і прошу наших урядовців піти далі у цьому питанні», - відзначив Дубневич.

Ударівець звернувся до уряду з проханням провести повну інвентаризацію техніки, яка зберігається на складах, організувати її ремонт і все необхідне для передачі військовим.

«Зі свого боку анонсую власні зустрічі з керівниками установ, на балансікотрих зберігається така техніка з метою пришвидшення її передачі», додав депутат.

Нагадаємо, на початку лютого народні депутати від Львівщини звернулись до уряду з проханнямпередати 59 одиниць автомобільної техніки, які стоять на одному з складів області, для потреб військових частин з Львівщини. Народний депутат Богдан Дубневич повідомив, що волонтери ГО Народна Самооборона проінформували депутатів, що в смт. Красне Буського району Львівської області на складі, що знаходиться у віданні ПАТ «Укртелеком»,перебуває 59 одиниць транспортних засобів. За інформацією депутата, керівництво установи висловило готовність передати техніку для потреб військових.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ