Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові стартувало Національне Свято Шоколаду

Сьогодні, 6 березня, у Львівському палаці мистецтв стартувало найсолодше свято країни – VIII Національне Свято Шоколаду.

Співак Павло Табаков та шеф-кухар Citadel Inn Hotel&Resort Євген Сушко презентували з нагоди відкриття святковий сирник.  «Зірковим» десертом пригощали усіх охочих. 

Як повідомили організатори, протягом трьох днів свята кожен зможе поласувати унікальними десертами у «Майстерні шоколатьє», здійснивши благодійний внесок. Усі кошти буле передано у «Фонд Гарнізонного храму Св. Петра і Павла у Львові» для надання допомоги сім’ям військовослужбовцям у зоні АТО. 

«В цьому році вирішили провести Свято Шоколаду аби в цей непростий час забути про усі негаразди, «зануритись» у шоколад, зібратись родиною, сім’ями і думати лише про хороше. Сподіваємось, що вам буде смачно, ароматно  і приємно», - розповів під час відкриття свята Андрій Сидор, директор Національного Свята Шоколаду.

Новинками цьогорічного Свята стануть 5-метровий шоколадний млин, гігантська 9-метрова шоколадна коробка цукерок,  свічки-десерти та частування 30 кілограмовим трюфелем. 

«Дитяча шоколадна країна для дітлахів видасться справжнім райським куточком, - зазначила Пані Цукеркова (Тетяна Пилипець). - Тут все зроблено із смачного шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця. Крім того кожен маленький гість сам зможе взяти участь у виготовленні улюблених солодощів та долучитись до різноманітних майстер-класів та конкурсів.

Також на відвідувачів Свята очікує традиційний Шоколадний ярмарок, майстер-класи від професійних шоколатьє та створення шоколадних скульптур для Шоколадного міста. Окрім цього, кожен охочий зможе на Святі власноруч виготовити свою шоколадну свічку у «Львівській свічковій мануфактурі». Свічка – більше, ніж світло!

Детальна програма Національного Свята Шоколаду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ