Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові перевізники можуть влаштувати двогодинний страйк

Перевізники міста Львова вимагають підвищення вартості проїзду. Сьогодні, 12 березня, у обідню пору у місті Лева відбудеться страйк перевізників. Протягом двох годин так звані приватники обіцяють з’їхати із маршрутів із вимогою збільшення вартості проїзду до 4 гривень 50 копійок. Про це активістам ГО «За якісний транспорт» стало відомо із власних поінформованих джерел.

Інсайдерські джерела інформують активістів, що керівництво транспортних підприємств фактично було поставлено перед фактом страйку учора ввечері. На кожному маршруті, який обслуговується автобусами, які не перебувають у власності підприємства, буде обмежено курсування машин. Керівники АТП запевняють, що власні автобуси будуть їздити у повному обсязі

Керівництво громадської організації «За якісний транспорт» засуджує наміри приватників провести страйк у місті. Активісти наголошують, що проведуть власний рейд щодо визначення тих маршрутів, де кількість автобусів буде значно зменшеною.

Також активісти залишають за собою право звернутись у судові органи влади щодо покарання тих перевізників, які порушать умови договору.

ГО «За якісний транспорт» звертається до усіх мешканців міста Львова: якщо сьогодні протягом дня Ви будете довго очікувати автобуса – просимо повідомляти нас за адресою.  https://www.facebook.com/trafficlviv

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ