Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колишній очільник Буського лісгоспу з власної ініціативи звернувся до правоохоронних органів

Колишній очільник Буського лісгоспу Микола Воронюк з власної ініціативи звернувся до правоохоронних органів і, усвідомлюючи кримінальну відповідальність за неправдиві покази, дав вичерпні покази слідчому, що він не відправляв працівників лісгоспу на Антимайдан і жодних подібних дій не вчиняв. Про це повідомив сам Микола Воронюк.

За словами Миколи Воронюка, він несе повну відповідальність за свої дії. Але вчинки інших лісників, а також тодішнього начальника «Львівлісу» Андрія Тирчика, яких звинувачують відправці підлеглих працівників на Антимайдан - це їхня відповідальність і не можна всіх міряти одною міркою.   

«Я не посилав людей на Антимайдан, а навпаки, для потреб Майдану виділив 4 вантажівки дров. Просто є люди, яким добре жилось при Януковичу і нині добре живеться. Вони купили свої посади, а тепер намагаються «відбити» за них гроші. Я опинився не в тому місці і не в той час. Однак я хочу очисти своє  ім’я. Це для мене важливо», – говорить пан Воронюк.

Нагадаємо, що за тими фактами, коли  керівники державних підприємств примусово відправляли людей на Антимайдан прокуратура Львівщини ініціювала відкриття низки кримінальних проваджень.

Цікаво, що працівники ДП «Бузьке ЛГ» як свідки спростовують інформацію про поїздки на Антимайдан. Люди кажуть, що ніхто нікуди їх не відправляли, і шо на території Буського лісгоспу ніякі збори «антимайданівських активістів» не проводили.

Скажімо, працівників лісгоспу Олег Янович стверджує, що не чув, аби когось із Буського лісгоспу посилали на Антимайдан. «Такого не було, зокрема, мене ніхто нікуди не відправляв. За інших, звісно,  не можу ні підтвердити, ні заперечити, але я не чув, щоб когось туди посилали. А стосовно того, що там кажуть…, то коли йде боротьба за владу, то для порядності залишається дуже мало місця ».

Ще один з працівників, який вирішив не називатись, стверджує, що ні від директора, ні від імені директора вказівки їхати на Антимайдан не було. Їздили лише на Майдан – возили активістам дрова одразу ж після побиття студентів.

Спланована інформаційна війна проти неугодного Воронюка обурює працівників лісового господарства, адже свою справу він знає добре, і починав звичайним лісничим.

Пан Воронюк хоче очисти свою репутацію, добитися правди і повернутися на попереднє місце роботи. Нагадаємо, Микола Воронюк очолював ДП «Буське ЛГ» лише рік – із серпня 2013 року до серпня 2014 року.

Також на думку Миколи Воронюка, негативна інформація про Буське ЛГ була поширина низкою ЗМІ, підконтрольних  колишньому керівництву Львівської ОДА. « Мали свою людину на моє місце, от і все – переконаний Микола Воронюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ