Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Шахтарі Червонограда сьогодні не перекриватимуть дорогу

Сьогодні, 27 березня, о 8.00 голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з шахтарями у Червонограді, які зібралися на головній площі міста. За результатами цієї зустрічі, шахтарі вирішили не вдаватися до перекриття доріг, очікуючи до кінця дня надходжень коштів, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, що до кінця цього тижня шахтарям, які працюють на шахтах ДП "Львіввугілля", повинні виплатити ще 63 мільйони гривень заборгованості з заробітної плати. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка за результатами зустрічі з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком та участі у засіданні уряду 24 березня.

За його словами, після прийняття цього питання Кабінетом Міністрів України, Арсеній Яценюк доручив міністерству фінансів та міністерству енергетики та вугільної промисловості до кінця цього тижня перерахувати 63 мільйони гривень. Зважаючи на це, керівництву ДП "Львіввугілля" необхідно переконати шахтарів повертатися до роботи, оскільки один день простою - це 3 млн гривень втрат. Напередодні гірникам надійшло 35 мільйонів гривень заборгованості, виплату яких Олег Синютка обіцяв під час зустрічі із шахтарями у понеділок, 23 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ