Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В іспанських журналістів - цікава версія стартового складу збірної України

1/2
Авторитетна спортивна іспанська газета AS сьогодні вийшла із заголовком "П'ятниця Рамоса". На першій сторінці журналісти помістили фотографію захисника мадридського "Реала" та збірної Іспанії з учорашнього тренування "червоної фурії", пише Gazeta.ua.

10 із 39 сторінок видання присвячені сьогоднішньому відбірному поєдинку Євро-2016 між іспанцями та українцями. Зустріч пройде у Севільї на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан".

Окрім Рамоса журналісти також виокремлюють нападника "Ювентуса" Альваро Морату. Загалом склад на гру в іспанців за версією AS виглядає таким чином:

Касільяс — Альба, Піке, Рамос, Хуанфран — Коке, Бускетс — Іньєста, Іско (або Касорла), Сілва — Мората.

Також журналісти виклали склад збірної України:

П'ятов — Федецький, Кучер, Хачеріді, Шевчук — Степаненко, Тимощук — Ярмоленко, Гусєв, Коноплянка — Зозуля

Ну, принаймні іспанці нікого з наших захисників не поставили у напад. Можна було очікувати і гіршого.

На шостій сторінці журналісти наводять учорашні передматчеві прес-конференції Вісенте Дель Боске та Михайла Фоменка. Також репортери відзначають оптимізм Артема Федецького, який супроводжував Михайла Івановича на зустрічі з пресою і пишуть про важливу роль вболівальників, як 12-го гравця у складі господарів.

На 8-й сторінці журналісти детальніше пишуть про П'ятова, Рибку, Федецького, Кучера, Хачеріді, Ракицького, Шевчука, Коноплянку, Ротаня, Гусєва, Тимощука, Степаненка, Гармаша, Олійника, Ярмоленка, Кравця, Зозулю і Безуса.

Також кореспондент AS взяв коментар у редактора сайту "Динамо Киев от Шурика" Олександра Попова, повідомила Gazeta.ua

А ось Mundo Deportivo українською командою особливо не цікавилося. Тому присутності в орієнтовному складі Сергія Сидорчука, та ще й на лівому фланзі дивуватися не варто. Та й не найбільш груба це помилка, як виявилося, пише UA Футбол. 


Додамо, що матч Іспанія — Україна розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ