Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра відбудеться пробне ЗНО з 11 предметів

У суботу, 28 березня, Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти проведе друге пробне ЗНО, під час якого абітурієнти матимуть можливість пройти пробне тестування з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також англійської, іспанської, німецької, російської та французької мов, повідомив Освітній портал Львівщини.

Пробне незалежне оцінювання навчальних досягнень є добровільним тестуванням, яке мають можливість пройти одинадцятикласники та випускники шкіл минулих років, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів.

Участь у пробному ЗНО надає можливість ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього тестування 2015 року.

Загалом на території, яку обслуговує ЛРЦОЯО, 28 березня діятимуть 52 пункти тестування, з яких 30 – у Львівській області, по 11 – у Волинській та Рівненській областях. Зокрема, на Львівщині пункти тестування діятимуть у восьми містах: Львів, Дрогобич, Самбір, Стрий, Червоноград, Броди, Жовква та Новояворівськ.

Вхід у пункти тестування відбуватиметься з 10.15 до 10.55 за паспортом чи свідоцтвом про народження. Також учасники оцінювання повинні мати при собі запрошення-перепустку та квитанцію про оплату.

Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде видано інформаційний бюлетень із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів.

Для визначення результату за шкалою 100-200 балів необхідно буде скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на інформаційній сторінці «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО».

Увага! Результати ПЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.

Нагадуємо, що цьогоріч на участь у пробному тестуванні у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти зареєстровано 17 тисяч 888 учасників, які обрали 26 938 тестувань. Зокрема, у Львівській області – 9 831 особа (15 603 тестувань).

21 березня відбулося пробне тестування з української мови та літератури. Участь у ньому взяли 15 387 учасники, з них 8 403 – у Львівській області, що становить 97,58 %.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ